“Gençlerimizin Güvenli Bir Ortamda Eğitim Almasını Önemsiyoruz”

Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, okullarda güvenli eğitim ortamının sağlanması amacıyla iş birliği çalışmaları için bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 10:50
yalovamiz.com

Görüşmede, okul çevrelerinin güvenliği ve öğrencilerin olumsuz etkenlerden korunması yönünde önemli adımlar ele alındı.

Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamında ziyaret ederek, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmasını sağlamak için ortak çalışmaları değerlendirdi. Görüşmede, okul önleri ve çevrelerinde güvenlik önlemlerinin artırılması ve çocukların iç mekânlarda da huzurlu bir ortamda eğitim alması konuları detaylıca ele alındı.

Öğrencilerin güvenliğinin öncelikli hedefleri olduğunu belirten Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nın okul çevrelerinde yürüttüğü titiz çalışmaları son derece kıymetli buluyoruz. Gençlerimizin güvenliğini sağlamak, eğitimde başarıya da doğrudan katkı yapacaktır” dedi.

Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ise geleceğin teminatı olan gençleri her türlü olumsuzluklardan korumak adına Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ile uyumlu bir iş birliği yürüttüklerini ifade etti. Bitirik, “Okul önlerinde konuşlandırdığımız ekiplerle gençlerimize yönelik her türlü tehdidi bertaraf ediyoruz. Güvenli bir eğitim ortamı oluşturmak için gereken tüm önlemleri almayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Akmeşe ve Bitirik, öğrenci güvenliğini artırmaya yönelik yapılması gereken ek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunarak iş birliğini daha da güçlendirme kararı aldı.