Gaziler Öğrencilerle Buluştu

Cumhuriyetimizin 101. Yılına girmeye hazırlandığımız şu günlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Yalova’da düzenlenen “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” programında gaziler, üniversiteli gençlerle bir araya gelerek vatan sevgisi ve fedakârlık üzerine etkileyici hikâyelerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 10:49
yalovamiz.com

Yalova Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Dilşat Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte gaziler Özcan İla, Gürkan Kaşıkçı ve Sadullah Efe, üniversite öğrencilerine savaş meydanlarında ve zor koşullarda yaşadıkları kahramanlık dolu anıları anlattılar. Etkinliğe katılan Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin de vatan savunmasının önemine dikkat çekti ve gençlere tarih bilinci kazandırmanın önemini vurguladı.

Bu anlamlı buluşmada, gaziler öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak gençlerin vatan sevgisi konusundaki meraklarını giderdi. Duygu yüklü anlara ev sahipliği yapan etkinlik öğrencilerin ve gazilerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.